У овом ланчаном судару учествовала су три аутомобила, а Ђорђе је слетео са пута. Био је свестан свега што следи, размишљао је да ли ће бити још жртава или не. Певач је прошао са лакшим повредама. 

Био је у благом шоку када се на путу нашла жена коју је ударио аутом. То је после готовог чина данима за њега било трауматично. Неколико дана је задржан ради испитивања у Северној Македонији. 

Певач је после ове трагедије био приморан да аутомобил одвезе на отпад: 

- Гледаш да урадиш све да покушаш да останеш у једном комаду. Не размишљаш да л’ ћеш погинути, умрети или било шта, него размишљаш о томе да не налетиш на још нешто или на још некога. Када се аутомобил дефинитивно зауставио доле, само сам кренуо да размишљам шта прво треба да урадим… Покупио сам документа, узео сам новчаник, телефон, кључ од аута и погледао да ли још нешто треба да понесем, јер сам кренуо да размишљам шта треба да имам уз себе. Јер знам да сад следи увиђај, следи сусрет с органима реда, са саобраћајцима, хитном помоћи, увиђајцима, људима који су инспектори или из тужилаштва. Мислим да сам упркос свему био врло прибран. Све ово после тога је једноставно ланчана реакција која је потпуно нормална – истакао је рокер за Гранд.

БОНУС ВИДЕО: