Slavni glumac je ostavio nekoliko uloga iza sebe po kojima će ga mnogi pamtiti, a u poslednje vreme imamo priliku da ga vidimo u serijama. 

Osim po neverovatnom talentu, javnost Tihomira zna zbog poroka iz koga se na sreću uspešno izvukao. Ranije je pio i po dve litre žestine, a kako kaže tada je zbog jedne pogrešne investicija ušaš u dugove iz kojih još nije izašao: 

- Još uvek se nisam rešio dugova. To je ogroman novac. Ja sam ostao dužan pola miliona evra. To je veliki splet okolnosti. Neki ljudi za koje sam mislio da će mi pomoći finansijski to nisu učinili, ne ljutim se ja ni na koga, bilo prošlo. Srećom sam još uvek aktivan i mogu da radim i vraćam te dugove. Vratio sam dobar deo, još 30 posto je ostalo. Pomislim nekad, da nisam bio toliko dužan, ne bih sada bio ovako popularan jer ne bih ovoliko radio - izjavio je glumac, a zatim se prisetio dana kada se opijao: 

- Ja sam od ranog detinjstva pio. To je takvo okruženje, moj otac je mnogo pio, moj stric je pio, svi su mi govorili, nemoj toliko, jer ja kad sam krenuo da pijem, ja sam pio 2 litra žestine svaki dan i nije bilo pitanje nemoj da piješ, nego nemoj toliko - ispričao je on na TV Una.

BONUS VIDEO: