Pevačica Slavica Ćukteraš se sa ocem svog deteta upoznala preko zajedničkih prijatelja, a nakon samo par dana poznanstva pevačica je spakovala kofere i otišla kod njega u Italiju na par dana.

Veridba je potom usledila nakon samo 15 dana, što je rezultiralo i svadbom.

Slavica i Vlada bili su u braku pet godina, a ćerku Viktoriju dobili su u oktobru 2016. godine. Međutim, došlo je do kraha njihove romanse. 

Foto: V. Danilov

 

 

- Vlada je jedan divan čovek. Predivan otac, požrtvovan otac, podrška moja svestrana i dan danas. NJegova trenerska karijera je krenula uzlaznom putanjom, postao je jako tražen trener u Evropi... Jedan veliki gospodin. Ja sam želela da se vratim svom poslu, on takođe, nije želeo nezadovoljnu ženu... Jednostavno, dogovorili smo se da svako krene svojim putem da bismo oboje bili srećni i da bi dete imalo srećne roditelje. Bio je sporazumni razvod koji se sastavio u minut i po - govorila je Slavica svojevremeno.

- Drago mi je što s takvim čovekom imam dete, jer on zaista Viktoriju gleda kao sto očeva, a znamo koliko je muška figura u porodici potrebna - rekla je tom prilikom.

U emisiji Slavice Đukić Đeanović, Ćukteraševa je na ovu bolnu temu progovorila, ali i pustila suzu. 

Na pitanje koliko boli kada umire zaljubljenost, Slavica je odgovorila iskreno.

Foto: ATA images, Instagram/cukterasslavica

 

 

- Boli mnogo, samo što je zaljubljenost kod mene umrla još u braku. Smatram to svojim porazom i krahom. Boli kad o tome razmišljam - rekla je. 

Takođe, pevačica se osvrnula na defekt, kako je ona sama to nazvala, zbog toga što je odrastala bez očinske figure.

- Smatram to kod sebe defektom, što nisam imala oca, mušku figuru u odrastanju. Zato sam sa prvim zabavljanjima tražila starije partnere - kazala je pevačica. 

(Blic)

BONUS VIDEO: