Folk zvezda Aleksandra Prijović (28) sa pet koncerata za pet dana rekorderka je, kada je u pitanju popunjenost dvorane "Gradski Vrt" u Osijeku, tokom pet dana je u dvorani prodefilovalo oko 25.000 ljudi, a svi se pitaju koliko je Prija zaradila.

Kako pišu tamošnji mediji, dvorana može da primi i do 6.500 ljudi, a kapacitet je, kada su u pitanju Aleksandrini koncerti, bio manji zbog kafanskih stolova.

- Svako veče je bilo rasprodato. Na svakom koncertu je bilo oko 5.000 fanova - rekli su organizatori, a piše "24sata.hr".

Foto: ATA images

 

 

Kako dalje navode, Aleksandra je, prema slobodnoj proceni, samo od prodaje ulaznica zaradila 875.000 evra. Najjeftinija karta je bila 25, a najskuplja 45 evra, koliko je bilo potrebno za VIP sto.

Prema cenovniku dvorane, Aleksandra je za zakup prostora za pet koncerata platila oko 50.000 evra, a tu su i troškovi kao što je zakup sale, scenografija, svetla, bend, koji su svakako dosta manju u odnosu na njenu ukupnu zaradu.

- Zakup velike sale sa tribinama u Edukativno-sportskoj hali Gradski vrt za jedan koncert iznosi 9954,21 evra sa PDV-om - rekao je za "Glas Slavonije" direktor Sportskih objekata koji upravljaju dvoranom "Gradski vrt".

Foto: ATA images

 

 

Zanimljiva je i činjenica da su brojni Hrvati ostali u potpunom šoku nakon što je javno otkriveno kolika je ukupna zarada Aleksandre Prijović nakon pet koncerata, a mnogi ističu da je ona sve ovo i zaslužila, budući da puni dvorane širom regiona.

Podsetimo, u Osijek su došle brojne kolege da podrže Aleksandru - Boban Rajović, Vojaž, Rada Manojlović, Ana Bekuta i Nuči, a Prijovićka nakon Osijeka nastavlja turneju u Rijeci i Varaždinu.

(Alo)

BONUS VIDEO: