Певачица Славица Ћуктераш се са оцем свог детета упознала преко заједничких пријатеља, а након само пар дана познанства певачица је спаковала кофере и отишла код њега у Италију на пар дана.

Веридба је потом уследила након само 15 дана, што је резултирало и свадбом.

Славица и Влада били су у браку пет година, а ћерку Викторију добили су у октобру 2016. године. Међутим, дошло је до краха њихове романсе. 

Фото: В. Данилов

 

 

- Влада је један диван човек. Предиван отац, пожртвован отац, подршка моја свестрана и дан данас. Његова тренерска каријера је кренула узлазном путањом, постао је јако тражен тренер у Европи... Један велики господин. Ја сам желела да се вратим свом послу, он такође, није желео незадовољну жену... Једноставно, договорили смо се да свако крене својим путем да бисмо обоје били срећни и да би дете имало срећне родитеље. Био је споразумни развод који се саставио у минут и по - говорила је Славица својевремено.

- Драго ми је што с таквим човеком имам дете, јер он заиста Викторију гледа као сто очева, а знамо колико је мушка фигура у породици потребна - рекла је том приликом.

У емисији Славице Ђукић Ђеановић, Ћуктерашева је на ову болну тему проговорила, али и пустила сузу. 

На питање колико боли када умире заљубљеност, Славица је одговорила искрено.

Фото: АТА имагес, Инстаграм/cukterasslavica

 

 

- Боли много, само што је заљубљеност код мене умрла још у браку. Сматрам то својим поразом и крахом. Боли кад о томе размишљам - рекла је. 

Такође, певачица се осврнула на дефект, како је она сама то назвала, због тога што је одрастала без очинске фигуре.

- Сматрам то код себе дефектом, што нисам имала оца, мушку фигуру у одрастању. Зато сам са првим забављањима тражила старије партнере - казала је певачица. 

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: