Mrkonjić se nakon stupanja u vezu sa Bekutom nije razveo od svoje žene Dragane Mrkonjić Daše. Kako su mediji ranije prenosili Milutin i Dragana su ostali u dobrim odnosima pa su i snimljeni da zajedno odlaze u kupovinu.

- Uvek sam bio odan porodici. Volim sestrinu decu, a sa Aninom porodicom sam kao najrođeniji rod. Poznato je i da sam sa suprugom Draganom u odličnim odnosima iako odavno ne živimo zajedno. Čujemo se gotovo svakodnevno i pomažem koliko mogu. Sve može da se reši mirno i civilizovano. Sve što imam ostaviću ženama. Ja nemam ništa - kazao je on jednom prilikom.

NJih dvoje su više od 30 godina bili u braku, a kako je Mrka ranije dovođen u vezu sa mnogim ženskim osobama, tadašnja njegova žena je dala potpuno neočekivanu izjavu za medije.

Foto: Z. Knežević

 

- Zaista nemam ništa protiv toga što se viđaju. Ja poštujem njegovu prošlost, kao i on moju. Mi smo stvari od starta postavili na pravo mesto. Ne pada mi na pamet da mu branim da se viđa s njom. Ona je sama i nema nikoga - rekla je ranije Bekuta, koja ne sumnja u ljubav svog dečka.

- Nikada nisam bila ljubomorna, pa nema razloga ni sada da budem. Ja sam jedna samosvesna žena. Nas dvoje u ljubavi ne kalkulišemo. Ponašamo se onako kako osećamo. Prija nam to što smo non-stop zajedno. Jedno drugo negujemo koliko god je to moguće u ovim godinama - rekla je Ana.

(Novosti)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".