Pred memorijalni skup, Marinin sin Laća obavestio je javnost i poslao pozivnice povodom komemoracije svoje pokojne majke. Istakao je da neće moći svi da prisustvuju kao i da je obavezan zeleni sertifikat da bi se ušlo u prostorije.

Foto: N.Fifić

 

Podsetimo, on je rekao da su mediji dobrodošli na komemoraciji, međutim svi prisutni će morati da budu vakcinisani ukoliko žele da prisustvuju svečanosti u Marininu čast.

Prvi su pristigli, sin Marine Tucaković, Milan Radulović Laća, a za njim i Ana Nikolić i Jelena Karleuša.

Žika Jakšić, Ana Bekuta i Jelena Zana stigli su zajedno na komemoraciju u čast čuvenog tekstopisca. Ubrzo je dosao i muž preminule, Aleksandar Radulović Futa. Kasnije su se nizali Nataša Bekvalac, Dragana Mirković i mnogi drugi.

Moderator skupa je Dragana Katić, voditeljka i prijatelj porodice, a govornici Jelena Trivan, Ana Bekuta, kao i Marinin naslednik.

- Naša najintimnija osećanja pretvarala je u reči koje smo mi jako dobro znali, ali ih bez nje nikada ne bismo napisali i izgovorili. Ona je od jednostavnih reči stvarala neverovatne stihove. Marinu Tucaković nisu izgubli samo sin i suprug, nisu samo pevači izgubili deo budućnosti -  rekla je Ana, dok je držala govor, a zbog njenih reči Jelena Karleuša je zaplakala.

Laća je emotivnim govorom, rasplakao brojne zvanice, istakavši da je njegova majka Marina oduvek pričala da je njena najveća želja da bude mala sahrana:

- Ne znam kako bih sada moja majka reagovala. Ona je uvek govorila, da kada dođe taj trenutak kada umre, da bude kratka sahrana, pop koji lepo peva, što kraće da traje, a posle svi idite negde, napravite neku žurku, pustite neke dobre zabavnjake ili narodnjake, da se svi lepo provedete - rekao je Laća.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".