Zbog njenog odlaska neutešni su ostali suprug Aleksandar Futa Radulović i sin Milan Laća Radulović, ali i brojni saradnici i kolege koje je vinula u zvezdano nebo. 

Život Marine Tucaković obeležili su brojni srećni, ali i bolni trenuci, a sve ih je proživljavala uz podršku i ljubav supruga Aleksandra Radulovića Fute, koji je muzičar.

Foto: Milena Anđela

 

 

Marina i Futa imaju sina Milana, a njihov drugi sin Miloš je iznenada preminuo 2008. godine. Od toga se nikada nije potpuno oporavila. Ipak, okrenula se poslu i utehu pronašla u onome što je najbolje radila – pisanju pesama.

Slobodno vreme volela je da provodi s porodicom tako da zajedno ručaju, a uveče se okupe i razgovaraju. Volela je i zajednička porodična putovanja, pogotovo kada su joj deca bila mala, i to je često isticala kao veoma srećne trenutke života.

NJen suprug nikada nije voleo da izlazi, dok je Marina bila boem, pa je često sa prijateljima organizovala druženja, a ponekad sa sinom Milanom odlazila u kafanu ili neki klub.

Foto: Arhiva Novosti

 

 

Početkom 2018. godine joj je dijagnostikovan maligni tumor dojke, nakon čega je ubrzo i operisana, a kolege su joj tada uputile brojne poruke podrške.

Sa bolešću se sve ovo vreme nosila hrabro, iako je mnogo puta izjavljivala kako nakon smrti sina više nema volju za životom, a prilično se i povukla iz javnog života.

Futa joj je čitavog života bio velika podrška u svemu što radi, a na Instagram stranici koja neguje i čuva od zaborava kao što pokazuje i ova fotografija iz mladosti čuvene kantautorke i njenog partnera. 

Foto: Arhiva Novosti

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".