Пред меморијални скуп, Маринин син Лаћа обавестио је јавност и послао позивнице поводом комеморације своје покојне мајке. Истакао је да неће моћи сви да присуствују као и да је обавезан зелени сертификат да би се ушло у просторије.

Фото: Н.Фифић

 

Подсетимо, он је рекао да су медији добродошли на комеморацији, међутим сви присутни ће морати да буду вакцинисани уколико желе да присуствују свечаности у Маринину част.

Први су пристигли, син Марине Туцаковић, Милан Радуловић Лаћа, а за њим и Ана Николић и Јелена Карлеуша.

Жика Јакшић, Ана Бекута и Јелена Зана стигли су заједно на комеморацију у част чувеног текстописца. Убрзо је досао и муж преминуле, Александар Радуловић Фута. Касније су се низали Наташа Беквалац, Драгана Мирковић и многи други.

Модератор скупа је Драгана Катић, водитељка и пријатељ породице, а говорници Јелена Триван, Ана Бекута, као и Маринин наследник.

- Наша најинтимнија осећања претварала је у речи које смо ми јако добро знали, али их без ње никада не бисмо написали и изговорили. Она је од једноставних речи стварала невероватне стихове. Марину Туцаковић нису изгубли само син и супруг, нису само певачи изгубили део будућности -  рекла је Ана, док је држала говор, а због њених речи Јелена Карлеуша је заплакала.

Лаћа је емотивним говором, расплакао бројне званице, истакавши да је његова мајка Марина одувек причала да је њена највећа жеља да буде мала сахрана:

- Не знам како бих сада моја мајка реаговала. Она је увек говорила, да када дође тај тренутак када умре, да буде кратка сахрана, поп који лепо пева, што краће да траје, а после сви идите негде, направите неку журку, пустите неке добре забавњаке или народњаке, да се сви лепо проведете - рекао је Лаћа.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".