Jedna Novozelanđanka je smatrala da je dobra ideja da skine gaćice u javnosti, pa joj je policija zakucala na vrata.

- Policija mi je pokucala na vrata i ja sam otvorila. Rekli su mi da moramo ozbiljno da razgovaramo. Odmah sam pomislila „Bože, neko je umro“. Počela sam da paničim - počinje svoju priču 33-godišnja Novozelanđanka Lejla Keli.

Na njenu sreću, niko nije poginuo. Policija je tamo stigla zbog snimka koji je Kejla snimila i postavila na društvene mreže... Nekoliko nedelja ranije otišla je sa prijateljicom u prodavnicu gvožđa Bannings gde su snimile sebe kako skidaju i ostavljaju gaćice po celoj radnji.

Foto: TikTok printskrin/laylakellygonemild

 

 

- To je iznenađenje za tatice i građevinare - rekli su na snimku koji je prikupio 15 miliona pregleda i zbog kojeg je završila na radaru policije. Ali nije očekivala posetu policije.

- Došli su mi na vrata zbog snimka? Nije imalo smisla. Nisam to očekivala - kaže ova majka sa Novog Zelanda.

- Nismo baš ostavljali gaćice po radnji. Ispod onih koje sam skinula imala sam još jedan par - brani se sada Kajla, zvezda filmova za odrasle i dodaje da je razgovor sa policijom bio bizaran. Sve je to uradila zbog klikova na društvenim mrežama i promocije..

 

 

NJoj je zabranjen ulazak u sve prodavnice Buningsa u naredne dve godine, a ako to prekrši, platiće 6.000 dolara.

- Nisam nikoga povredila. Ne znam zašto je sada tako dramatično. Uverili smo se da nas niko ne vidi - kaže na kraju Kajla, piše NYPost.

(24sata.hr)

BONUS VIDEO: