Ledfird na TikTok-u rasvetljava goruća pitanja o tome šta se dešava sa našim telom kada umremo i odemo na obdukcijski sto, razotkriva misterije i mitove o svojoj profesiji.

Poslednje pitanje u nizu jedne korisnice bilo je - šta se događa sa pirsingom na jeziku nakon što umremo izrazivši želju da njeni pirsinzi budu pokopani sa njom.

"Uvek vadimo jezik tokom obdukcije"

Ledford joj je objasnio:

- Uvek vadimo jezik tokom obdukcije. Moramo biti sigurni da ga niste zagrizli i proveriti imate li drogu u zadnjem delu grla. Dakle, pirsing na jeziku se skida, ali svi drugi ostaju, poput onih na ušima, nosu, privatnim delovima - objasnio je Ledford i dodao da je ovo standardna procedura tokom obdukcija.

@big_led73 Reply to @teenie1228 you get to keep all your piercings except the tongue 👅 I take your tongue out #piercing #piercings #bodyjewelry #autopsy #autopsytech ♬ Something Stupid - Percy Faith & His Orchestra

"Upravo sam odlučila da neću umreti"

Sudeći po komentarima koji su se nizali ispod Ledfordovog videa, ispostavilo se da ovo "otkriće" zapravo nije opštepoznato i, kao što možete pretpostaviti, ljudi su imali dosta toga za reći o ovom prilično uznemirujućem otkriću.

Jedna osoba je napisala: "Upravo sam odlučila da neću umreti", a druga dodala: "Čekaj, šta? Svima je jezik uklonjen?".

Pojedini znatiželjni korisnici pitali su se kako se tačno vadi jezik i koliko je on dugačak.

BONUS VIDEO:

(Blic)