Једна Новозеланђанка је сматрала да је добра идеја да скине гаћице у јавности, па јој је полиција закуцала на врата.

- Полиција ми је покуцала на врата и ја сам отворила. Рекли су ми да морамо озбиљно да разговарамо. Одмах сам помислила „Боже, неко је умро“. Почела сам да паничим - почиње своју причу 33-годишња Новозеланђанка Лејла Кели.

На њену срећу, нико није погинуо. Полиција је тамо стигла због снимка који је Кејла снимила и поставила на друштвене мреже... Неколико недеља раније отишла је са пријатељицом у продавницу гвожђа Баннингс где су снимиле себе како скидају и остављају гаћице по целој радњи.

Фото: ТикТок принтскрин/laylakellygonemild

 

 

- То је изненађење за татице и грађевинаре - рекли су на снимку који је прикупио 15 милиона прегледа и због којег је завршила на радару полиције. Али није очекивала посету полиције.

- Дошли су ми на врата због снимка? Није имало смисла. Нисам то очекивала - каже ова мајка са Новог Зеланда.

- Нисмо баш остављали гаћице по радњи. Испод оних које сам скинула имала сам још један пар - брани се сада Кајла, звезда филмова за одрасле и додаје да је разговор са полицијом био бизаран. Све је то урадила због кликова на друштвеним мрежама и промоције..

 

 

Њој је забрањен улазак у све продавнице Бунингса у наредне две године, а ако то прекрши, платиће 6.000 долара.

- Нисам никога повредила. Не знам зашто је сада тако драматично. Уверили смо се да нас нико не види - каже на крају Кајла, пише НYПост.

(24сата.хр)

БОНУС ВИДЕО: