Toše Proeski  je važio za jednog od najboljih mladih pevača koga je region obožavao. Danas je tačo šesnaest godina kako je nastradao u stravičnoj nesreći. 

 

 

Tijana Dapčević je izjavila da  joj nedostaje, a sinoć se čula sa svojom sestrom Tamarom Todevskom, te joj zamerila što putuje baš na današnji dan.

- Svaki put i kad ga pomenem i ne samo na ovaj datum, nego i inače svašta nešto me podseća na njega i vrati u neka vremena koja smo proveli zajedno. Kad ga čuješ na radiju ili kad pustiš samoinicijativno neku njegovu pesmu, sve te uspomene prolete pred očima. Ne samo tog 16 oktobra... Tamara, moja sestra, me je sinoć zvala i kaže mi: "Ej, danas krećem za Skoplje i snimam seriju", a ja joj kažem: "Baš si odabrala dan kad ćeš da putuješ"! Tačno se sećam momenta gde sam bila i šta sam radila kada sam čula šta se desilo tog dana. To nikad neću izbrisati iz glave. Isto tako neću izbrisati sve to što sam imala privilegiju da provodim vreme sa njim. Nikada neću zaboraviti trenutke koje smo proveli zajedno i to koliko je ljubavi i muzike imao u sebi. Danas mnogo nedostaje. Sada samo mnogo nedostaje - rekla je pevačica za Republiku. 

 

BONUS VIDEO: