Veljko od Verice je mlađi 35 godina i svakim danom sve više i više nekuju svoj prak ljubavju, uzajamnim poštovanjem,  razumevanjem i podrškom. 

Par sada proslavlja deceniju ljubavi. 

Veljko je ponosan na svoju suprugu, koristi svaku priliku da joj udeli komplimente na račun njenog izgleda i uspeha, ali i ona takođe koristi prilike da istaknenjegov umetnoički talenat pred javnošću.  

 

Oni su se obukli neformalno za svadbu, a ispoštovali su dva običaja kojim su zagarantovali dug brak i večnu ljubav. 

- U trenerci smo otišli u opštinu da se potpišemo, a onda smo se vratili da se spremimo za slavlje koje smo organizovali na splavu. Pošto Veljko ima averziju prema svemu što je luksuz ili potpada pod džet-set predložio je da raspalimo roštilj i napravimo pljeskavice i ćevape, a da umesto fensi kolača poslužimo šampite i krempite - ispričala je kreatorka za "Hello".

Verica je imala želju da se venčanje održi u četvrtak, jer je čula da takvi brakovi traju čitav život. Takođe, odlučila je da ne šije sebi venčanicu, jer joj je majka, krojačica, ispričala da to donosi nesreću.

 

 

Poznata dizajnerka izabrala je mini haljinu, a kombinaciju su dopunile crne čizme i buket suncokreta kao bidermajer. Mladoženja je obukao elegantan sako poznatog brenda i jedan neobičan detalj - nosio je kapu, jer nije voleo kratku kosu kakvu je tad imao

BONUS VIDEO: