Na srpskim putevima je stradalo pet osoba u nedelju u teškim saobraćajnim nesrećama, a jedna od njih je osamnaestogodišnja devojka Z.D. (18) koja je stradala u mestu Barič kod Obrenovca. Prema saznanjima "Kurira", ona je bila na korak od udaje.

Do nesreće je došlo kada je vozilo kojim je upravljala sletelo sa puta, udarilo u metalni stub i na kraju završilo u Baričkoj reci. Sumnja se da je izgubila kontrolu nad vozilom usled vremenskih neprilika.

- Ona je sama upravljala vozilom, a za sada se pretpostavlja da je izgubila kontrolu nejverovatnije usled vremenskih neprilika i klizavog puta. Uviđaj je obavljen, za sada nema indicija da je bilo drugog vozila. Devojci nije bilo spasa i preminula je na putu do bolnice, ali kako bismo znali šta se tačno dogodilo telo je poslato na obdukciju - kaže izvor upoznat sa istragom.

Foto: Društvene mreže

 

Kako navode meštani Male Moštanice, odakle je stradala devojka, ona je bila verena za momka sa kojim je dugo bila u emotivnom odnosu. Verili su se prošle godine.

- Uskoro je trebalo da nosi njegovo prezime, a desilo se ovo. Svi su u šoku, ne možemo da verujemo da je takvu devojku ovo snašlo. Strašno. Život je tek bio pred njima. Ne mogu ni da zamislim kako je njihovim porodicama - kaže jedna meštanka.

Meštanin Bariča kaže da je ona dolazila kod verenika iz Male Moštanice gde je živela i da je poginula na putu. On smatra da ona poznaje te puteve, ali da su ulice krivudave.

- Stalno je bila ovde, viđali smo ih srećne kako šetaju jednog rotvajlera. Z nala je dobro put, nije do toga bilo, ali ove uličice su čudne sa krivinama, verujem da je bilo do kiše i mraka, nezgodno je - kaže meštanin Bariča.

BONUS VIDEO:

(Kurir)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".