Nesreća se dogodila juče oko 18.10 sati u selu Ribari kod Šapca kada je iza za sada nepoznatog razloga poginuli udario u ogradu.

- Igor je vozio stari "mercedes" i sumnja se da je vozio neprilagođenom brzinom i da je u jednom trenutku izgubio kontrolu nad vozilom i da se direktno zakucao u betonsku ogradu pored puta - kažu meštani ovog sela i dodaju:

- Udarac je bio tako silovit, da smo mislili da od njih ništa nije ostalo. Auto se od udarca bukvalno prevrnuo na krov. Scena je bila jeziva, Igor je navodno ispao iz kola prilikom udara i ostao da leži pored smrskanog auta, dok je suvozač, inače dečko iz susednog sela ostao zaglavljen u olupini auta.

Kako dalje navode naši sagovornici, Igor je na licu mesta preminuo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

- Našem Igoru nije bilo spasa, bio je sav krvav i kad je došla ekipa Hitne pomoći nisu ništa mogli da urade. Dok su vatrogasci morali da seku auto kako bi došli do povređenog suvozača, koji je nakon toga sanitetom prevezen u šabačku bolnicu - kažu oni i dodaju da je poginuli znao da vozi malo brže po selu.

Foto: Društvene mreže

 

Foto: Društvene mreže

 

- Voleo je vožnju, imao je i motor, uživao je u vožnji, ali nažalost ona ga je sad i odvela u smrt. Nadamo se da će povređeni mladić preživeti i da će se opraviti.

Uviđaj je trajao satima nakon stravične nesreće.

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".