На српским путевима је страдало пет особа у недељу у тешким саобраћајним несрећама, а једна од њих је осамнаестогодишња девојка З.Д. (18) која је страдала у месту Барич код Обреновца. Према сазнањима "Курира", она је била на корак од удаје.

До несреће је дошло када је возило којим је управљала слетело са пута, ударило у метални стуб и на крају завршило у Баричкој реци. Сумња се да је изгубила контролу над возилом услед временских неприлика.

- Она је сама управљала возилом, а за сада се претпоставља да је изгубила контролу нејвероватније услед временских неприлика и клизавог пута. Увиђај је обављен, за сада нема индиција да је било другог возила. Девојци није било спаса и преминула је на путу до болнице, али како бисмо знали шта се тачно догодило тело је послато на обдукцију - каже извор упознат са истрагом.

Фото: Друштвене мреже

 

Како наводе мештани Мале Моштанице, одакле је страдала девојка, она је била верена за момка са којим је дуго била у емотивном односу. Верили су се прошле године.

- Ускоро је требало да носи његово презиме, а десило се ово. Сви су у шоку, не можемо да верујемо да је такву девојку ово снашло. Страшно. Живот је тек био пред њима. Не могу ни да замислим како је њиховим породицама - каже једна мештанка.

Мештанин Барича каже да је она долазила код вереника из Мале Моштанице где је живела и да је погинула на путу. Он сматра да она познаје те путеве, али да су улице кривудаве.

- Стално је била овде, виђали смо их срећне како шетају једног ротвајлера. З нала је добро пут, није до тога било, али ове уличице су чудне са кривинама, верујем да је било до кише и мрака, незгодно је - каже мештанин Барича.

БОНУС ВИДЕО:

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".