Ovan

21. 3. - 20. 4.

Konjunkcija vašeg vladaoca Marsa i Meseca u astrološkom polju finansija i rizika, upozorava da izbegavate rasprave sa članovima porodice. Moguća je i kratkotrajna kriza u komunikaciji sa voljenom osobom. Podložnost infekcijama

Bik
21. 4. - 21. 5.

Marsu u Škorpiji, planeti strasti i ljubomore, koja upravlja vašim partnerskim odnosima, danas se pridružio Mesec, donoseći vam mogućnost rasprava sa voljenom osobom. Poslušajte savet starije osobe iz porodice. Čuvajte se prehlade.

Blizanci

22. 5. - 21. 6.

Spoj Marsa i Meseca u astrološkoj kući posla i zdravlja, upozorava da izbegavate rasprave sa ženama. Voljena osoba očekuje da nađete vremena kako biste zajedno porazgovarali o zajedničkom problemu. Opasnost u saobraćaju.

Rak
22. 6. - 22. 7.

Sa vašim vladaocem Mesecom blizu Marsa u astrološkom polju ljubavi, Rakovima treće dekade donosi rasprave sa voljenom osobom, zbog njene posesivnosti i ljubomore. Trigon sa Saturnom, donosi vam podršku starije žene iz porodice.

Lav
22. 7. - 23. 8.

Mesec blizu Marsa u četvrtoj astrološkoj kući, nepovoljno utiče na vaš privatni život, naročito ako ste julsk Lav. Saradnja sa strancima donosi vam novac preko porodičnog ili nekog drugog vida privatnog biznisa. Bolovi u leđima.

Devica

24. 8. - 23. 9.

Konjunkcija Sunca i Merkura u astrološkom polju posla, donosi vam dogovore sa strancima o isplativom poslovnom aranžamanu. Spoj Marsa i Meseca u Škorpiji, podstiče voljenu osobu da što pre razgovarate o nečemu što je važno za zajedničku budućnost.

Vaga
24. 9. - 23. 10.

Sa pomračenim Suncem blizu Merkura u vašem znaku, izbegavajte nepotrebne troškove i pazite šta potpisujete. Aspekti vašeg vladaoca Venere, planete novca, utiču na odlaganje nekih poslova. Zahlađenje odnosa sa partnerom.

Škorpija
24. 10. - 22. 11.

Konjunkcija Meseca i Marsa u vašem znaku, pod uticajem vašeg vladaoca Plutona, nepovoljno utiče na vaš odnos sa saradnicima. U popodnevnim satima, očekuje vas susret sa osobom koja se bavi poslom, zbog koga često putuje. Oprez u saobraćaju.

Strelac
23. 11. - 21. 12.

U vašoj astrološkoj kući prepreka i ograničenja, danas se obrazuje konjunkcija Meseca i Marsa, simbola emocija i ljubomore, što može da vam donese rasprave sa partnerom, zbog njegove posesivnosti. Podložnost povredama.

Jarac
21. 12. - 21. 1.

Naglašen znak Škorpije donosi vam uvećanje zarade preko intelektualnih i poslova koji podrazumevaju rukovanje novcem. Bićete razočarani ponašanjem jednog prijatelja, sa kojim ste planirali zajednički posao. Čuvajte se za volanom.

Vodolija
21. 1. - 19. 2.

Sa naglašenom astrološkom kućom karijere, možete da dovršite realizaciju nekih projekata. Budite obazriviji, ukoliko planirate da uložite novac u aranžmane sa strancima. Ponašanje dugogodišnjeg partnera, unosi tenziju u vaš odnos.

Ribe
20. 2. - 20. 3.

Aspekti Saturna u vašem znaku sa Marsom i Mesecom, donose vam uvećanje prihoda, ako često putujete zbog posla ili sarađujete sa strancima. Pozicija Merkura, koji vlada partnerskim odnosima, zahteva da prihvatite neki kompromis.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".