NAPOMENA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

Foto: Profimedia

 

 

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Pomračenje Sunca, vladaoca vašeg astrološkog polja ljubavi i kreativnosti, u sedmom polju, nepovoljno utiče na odnos sa emotivnim i poslovnim partnerom. Izbegavajte potpisivanje ugovora, kao i dogovore o novim aranžmanima.

Bik (21. 4 - 21. 5)

U vašoj astrološkoj kući posla i zdravlja, danas će biti pomračenje Sunca, koje inače upravlja vašom privatnošću, pa su moguće rasprave sa ljubavnim partnerom i članovima porodice. Izbegavajte potpisivanje ugovora. Problemi sa hormonima.

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Vaš vladalac Merkur blizu pomračenog Sunca, vladaoca vašeg astrološkog polja komunikacija, nalazi se u polju ljubavi i nadahnuća, što može pogodovati umetnicima. Međutim, nepovoljno će uticati na vaš emotivni život i odnos sa decom.

Rak (22. 6 - 22. 7)

U vašoj četvrtoj astrološkoj kući danas će biti pomračenje Sunca, vladaoca vaših poslova, što nepovoljno utiče na vaše finansije i privatni biznis, naročito ako sarađujete sa strancima. Komunikacija sa voljenom osobom takođe može biti narušena.

Lav (23. 7 - 22. 8)

U vreme pomračenja vašeg vladaoca Sunca blizu Merkura, planete logike i komunikacija, možete biti skloni donošenju pogrešnih procena i odluka. Izbegavajte konflikte sa saradnicima, nepotrebne troškove i potpisivanje važnih ugovora.

Devica (23. 8 - 22. 9)

U vreme današnjeg pomračenje Sunca (koje upravlja vašom podsvešću) blizu vašeg vladaoca Merkura, u astrološkoj kući posla, ne preporučuje se da započinjete nove poslove, potpisujete ugovore, niti da sklapate dogovore. Mogući su vanredni troškovi.

Vaga (23. 9 - 22. 10)

U vašem znaku danas je pomračenje Sunca (vlada vašim planovima), u napetim aspektima sa Plutonom, Neptunom i Uranom, pa ćete morati da se prilagodite novim uslovima na poslu, naročito ako radite u medijima, studirate ili često putujete zbog posla.

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

U vreme današnjeg pomračenja Sunca (koje upravlja vašom karijerom) blizu Merkura, planete logike, u kvadratu sa vašim vladaocem Plutonom, neko će pokušati da osujeti vaše planove i poslove. Izbegavajte rasprave sa ljubavnim partnerom i nadređenima.

Strelac (23.11 - 21. 12)

Vladalac devetog astrološkog polja, Sunce, pomračeno u Vagi, znaku partnerskih odnosa, nepovoljno utiče na komunikaciju sa voljenom osobom, ali i sa saradnicima. Ne preporučuje se pokretanje bilo kakvog posla u vezi sa inostranstvom.

Jarac (22. 12 - 20. 1)

U vreme pomračenja Sunca, vladaoca vaših finansija, u astrološkom polju karijere, može doći do odlaganja nekih planova i vanrednih izdataka. Izbegavajte nepotrebne troškove, podizanje kredita i ulaganje novca u rizične poslovne projekte.

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Stepen pomračenja Sunca, koje upravlja vašim partnerskim odnosima, obrazuje napet aspekt sa vašim vladaocem Uranom, simbolom neočekivanih situacija, što može nepovoljno uticati na vaš odnos sa voljenom osobom ili poslovnim partnerima.

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Pomračenje Sunca, vladaoca vašeg posla i zdravlja, u astrološkoj kući novca i rizika, narednih šest meseci upozorava na oprez sa ulaganjem u poslovne projekte sa strancima ili bilo koji vid uslužnih delatnosti. Podložnost povredama.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".