Astrološka situacija u oktobru biće izrazito promenljiva i ne baš najbolja za rad i finansijske aktivnosti, ali osobe rođene u dole opisanim znakovima Zodijaka imaće malo više prilika za bogaćenje nego ostali.

Lav

Predstavnici ovog znaka imaće mnogo sreće u oktobru, ali samo pod uslovom da trezveno procene šta se dešava. Kupovina, investicije – svemu treba pristupiti krajnje oprezno, piše Zadovoljna.rs.

Foto: Profimedia

 

 

Pre nego što uđete u neke saradnje i projekte, trebalo bi pažljivo da izvagate sve rizike. Sreća će biti hirovita, ali zvezde će Lavovima pružiti dosta profitabilnih prilika.

Astrolozi savetuju da odlučite koje su vaše želje i odredite jasan iznos koji će pokriti njihovo ispunjenje.

Devica

Device će uspeti da ostvare mnoge snove pa tako i one poslovne prirode. Da biste to uradili, samo treba da budete strpljivi i poboljšate svoje veštine.

Upravo će visok nivo stručnosti i profesionalnosti postati glavni razlog uspeha. U ovom razdoblju ćete moći da uz malo truda zaradite novac i uštedite ga. Astrolozi savetuju da pronađete mudru namenu za svoje finansije: isplativo ih uložite, kupite nešto vredno i potrebno ili uštedite.

Škorpija

Škorpije će ovog oktobra biti uspešne u bilo kojoj transakciji, bilo da se radi o prodaji kuće ili kupovini automobila.

Foto: Profimedia

 

 

Ako su takve investicije dugo planirane, ali nije bilo dovoljno sredstava, zvezde će Škorpijama pružiti priliku da ispune svoj san.

Što se tiče karijere, moraće više da rade: one Škorpije koje vredno prionu na posao sigurno će moći da zarade. Naporan rad će dati rezultate. Šesto čulo će vam sugerisati rešenje u izazovnim finansijskim, poslovnim i svakodnevnim situacijama.

Strelac

Postoje mnogi razlozi za verovanje da će se u oktobru vaš rad i posao promeniti, a velika je verovatnoća da će promene biti pozitivne prirode.

FOTO: Vikipedia

 

 

Biće više slobode u radu, a biće i mogućnosti za provođenje novih ideja koje su u poslednje vreme bile sputane pod pritiskom spoljašnjih okolnosti. Najvažnije je ne stvarati sebi prepreke, odbacujući sumnje. Zahvaljujući hrabrim odlukama i dalekovidim planovima, prihodi Strelca mogu da se neočekivano povećaju, a troškovi smanje.

(Krstarica)

BONUS VIDEO: