Brojne nesreće zadesile su pevačicu Stojanku Stoju Novaković koja je ostala hrabra i uspela da od sebe stvori jednu jaku ličnost. Sve što je postigla u životu je zahvaljujući njenom radu i trudu. NJene komšije znaju najbolje njenu ličnost: 

- Bila je jako teška sirotinja, ali je jako lepa, fina, kulturna pametna, nikada nije prošla da se ne javi.- rekla je jedna komšinica. 

 

Na pitanje da li je pevačica promenila karakter posle popularnosti, odgovorila je komšinica ovako: 

- Znaš kako, kada je neko siromah, slabo se i poznaje. Znala sam, teško je živela, onda se mlada udala, brak nije baš tako bio, onda se ona probijala, eto, pesma je održala. Sreća, imala je dar od Boga, koji je stvarno podigao i nju i njene roditelje i brata. Sve je ona pomagala, daleko od toga da nije, stvarno.

 

Zahvaljujući muzici i njenom izabraniku Igoru, mnogo lakše je prebrodela teške trenutke. 

- On je nju, ja mislim, u svemu motivisao. On je jedan divan čovek - kaže prva Stojina komšinica i dodaje:

- Imala je težak period sa tim bivšim mužem, on se ubio.

Stoja je u braku, u koji je ušla veoma mlada, dobila i sina.

- Nije više ni imala dece, sve je to uticalo - kaže komšinica i dodaje:

- S kim ne jedeš ne znaš tačno pravu istinu, ali verovatno da je sve to uticalo.

 

 

- Od supruga, prvog muža i tu je kuću održavala, sredila je i kada se sin oženio, on je tu stanovao, tu je stvorio i dvoje dece, međutim, mlad se oženio, naivan, tu se raziđu, ona je kupila snaji stan. Mislim stvarno jeste, što se toga tiče... NJemu je kupila stan, a tu je kuću prodala - kaže komšinica i nastavlja:

- Stvarno se borila, svim silama i uspela je. Sada je i baka, ima dvoje unučadi jako fine, veliki su već. Mislim da Milica ima 18 godina, a ovaj mali je nešto malo mlađi.

(Blic)

BONUS VIDEO: