Polemike u vezi sa nastupima srpskih narodnjaka u Hrvatskoj večita su tema, uprkos tome što Aleksandra Prijović puni 5 zagrebačkih Arena, a još jedna u nizu ničim izazvanih "zabrana" koncerata folk izvođača stigla je u Benkovac gde su organizatori otkazali koncert Goge Sekulić.

Foto: ATA images

 

 

Kako prenosi zagrebački Večernji list, nastup je trebalo da se održi 14. oktobra, ali su organizatori samo dva dana pred zakazano gostovanje na svom Instagram profilu objavili obaveštenje o otkazivanju.

- Na veliku žalost nas kao organizatora i velikog broja zainteresovane publike, uprkos popunjenosti kapaciteta danima pre, obaveštavamo Vas kako smo primorani da otkažemo koncert Goge Sekulić zakazan za 14. oktobar. Uvažavajući stavove i mišljenja dela stanovnika grada Benkovca, te zbog neslaganja s našim izborom izvođača, morali smo doneti ovu tešku odluku. Zahvaljujemo na razumevanju, a mi nastavljamo dalje s našim zimskim programom zabave. Više informacija uskoro! - napisali su organizatori, a prenosi ovaj hrvatski dnevnik.

Foto: ATA images

 

 

Organizatori su dodali i da svi koji su već kupili karte mogu da ih i vrate. Nakon toga, na Instagramu se oglasila i sama pevačica u komentarima objave, koji su potom uklonjeni.

- Ova odluka je mene i moje saradnike jako rastužila! Posebno što godinama unazad nastupam u Hrvatskoj gde sam uvek dobro došla i gde volim doći i gde ću uvek ići. Kao što su u Srbiji hrvatski izvođači dobro dočekani uvek, baš zato grad Benkovac da bi napredovao mora nažalost nadjačati događaje za budućnost naše dece, a ne vraćati se unazad i stvarati neugodne situacije. Mnogo prijatelja imam u Hrvatskoj koje volim i poštujem, a posebno svoju publiku - poručila je Goga.

BONUS VIDEO: