Poznata glumica Nela Mihailović decenijama je na domaćoj glumačkoj sceni. Srca publike osvojila je maestralnom glumom, a na njen šarm pao je poznati kompozitor Vladimir Petričević.

Od prvog dana znali su da su kao stvoreni jedno za drugo i ta ljubavna priča traje decenijama. Iz braka sa Vladimirom Nela ima dve ćerke, na koje je i te kako ponosna. 

Foto: Zoran Jovanović Mačak

 

 

Ipak, samo istinski ljubitelji glumičinog rada znaju da u njihovoj porodici ima još poznatih ličnosti. Vladimirova rođena sestra je takođe u svetu glume, a nedanvo se oprobala i u voditeljskom poslu.

U pitanju je Suzana Petričević, koja godinama gradi glumačku karijeru i da Nelom ima savršen odnos. NJih dve su godinama igrale zajedno u predstavi "Plastika" i funkcionisale su savršeno.

Foto: Jutjub printskrin/ Grand Magazin Tv Grand

 

 

O tome je i sama Nela često govorila, budući da su joj novinari često postavljali pitanje o tome kakvi odnosi vladaju među njima. 

- Odavno pričamo o tome da bi bilo zgodno i lepo da uradimo neki posao zajedno i to se sada desilo. Obe smo u dobrim životnim i poslovnim energijama, u glumačkoj zrelosti, tako da je ovo bio pravi trenutak za saradnju - rekla je tada Nela, a Suzana dodala:

- I da mi Nela nije snaja, radila bih sa njom. Fenomenalna je i privatno i profesionalno, i kao snaja i kao koleginica.

(Glossy)

BONUS VIDEO: