Maja je u emisiji "Puls Srbije" prokomentarisala Jelenin komentar o pesmama na albumu Milice Pavlović. Karleuša je istakla da je joj se jedino na tom albumu sviđa njihov duet "Mašala."

- Jelena je kontroverzna osoba. Ne može Milica da se naljuti jer je to Jelenin način komuniciranja i intrigiranja javnosti i medija. Zašto bi se naljutila? NJih dve se druže -  iskrena je Maja.

- Ali da se ja i ti družimo i da objavim album, a potom mesec dana kasnije ti kažeš da nemam ni jedan hit. Ja bih se malo naljutio - rekao je Gajić.

- Ali ona je rekla duet "Mašala", ipak ju je pohvalila. Tako da Jelena jednom rukom kudi i udara po guzi, a drugom rukom pohvali. Zna ona šta radi i po ugledu na nju bi mlađi izvođači trebali da prate šta ona radi. Jer u svakom slučaju ona intrigira ljude. Bez obzira da li stajlingom, muzikom ili njenim britkim jezikom, a ja volim taj bezobrazluk. Pritom nije vulgarna, ali ume da bude trosmislena. ne zaboravi da je Jelena bila gost na koncertu Dare Bubamare kada su se posvađale, ona ima veliko srce i da oprosti - rekla je Maja.

BONUS VIDEO: