Sinoć je održano još jedno izdanje emisije AmiG šou, a gosti popularnog voditelja bili su glumac Dragan Marinković Maca, bivše zadrugarke Maja Marinković i Stanija Dobrojević, ali i pevačica Vesna Vukelić Vendi. Uoči samog početka emitovanja ove epizode, većina gostiju je porazgovarala sa novinarima i ono što je izjavila Vesna Vukelić, a tiče se Marije Kulić, Ivana Marinkovića i malenog Željka, izazvalo je buru reakcija u javnosti.

Foto: Printskrin/Jutjub/AmiG Show

 

Izjava koju je Vesna Vukelić Vendi sinoć dala, kao što smo rekli, izazvala je pravu pometnju.

- Ivan Marinković je dobar mamac za ispiranje mozga, koju porodica Kulić koristi. Oni ga se ne bi tako lako rešili. Željko je u njihovom međuljudskim odnosima kolateralna šteta. Obično deca koja pretrpe golgotu, budu izbrifingovana. No, mogu da budu i drugačija, to je sada Božija tajna. Znate kako jedno je komfort, da li ima mekan dušek ili tople radijatore, ali unutrašnji sadržaj je upitan. On je tu rastrzan, a ne postoji druga osoba od Ivana koja bi ga modelirala. Željko nije plod ljubavi, a kod Ivana to mora da postoji - zaključila je Vendi.

Foto: ATA images

 

Ni Marija nije joj ostala dužna.

- Ta pevaljka, šatorsko kreštalo je njegova prijateljica još iz Parova, subjektivno podržava i pere svog prijatelja. Svi znaju da je Željko najsrećniji kod nas, pri tom ima razne aktivnosti pored vrtića, radionica svet oko nas, engleski, muzičko i sportić... Tako da je ljudima dosadno u životu pa kenj*ju po emisijama čisto da bi nesto rekli, a pri tom da bude u korist svog prijatelja. Tako da mišljenje Vendice se može okačiti mačku o rep. Dete joj je poraslo, pa joj je sada dosadno i kako bi se drugačije vratila u medije nego koristeći priču Ivana i deteta. Smehoteka, veruj mi. Željku je najbitnija naša ljubav, nas petoro i aktivnosti prilagođene njegovom uzrastu kako bi dan iskoristio na najbolji način, a ne laprdanje svakakvih pevaljki - bila je izričita Marija.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".