Синоћ је одржано још једно издање емисије АмиГ шоу, а гости популарног водитеља били су глумац Драган Маринковић Маца, бивше задругарке Маја Маринковић и Станија Добројевић, али и певачица Весна Вукелић Венди. Уочи самог почетка емитовања ове епизоде, већина гостију је поразговарала са новинарима и оно што је изјавила Весна Вукелић, а тиче се Марије Кулић, Ивана Маринковића и маленог Жељка, изазвало је буру реакција у јавности.

Foto: Printskrin/Jutjub/AmiG Show

 

Изјава коју је Весна Вукелић Венди синоћ дала, као што смо рекли, изазвала је праву пометњу.

- Иван Маринковић је добар мамац за испирање мозга, коју породица Кулић користи. Они га се не би тако лако решили. Жељко је у њиховом међуљудским односима колатерална штета. Обично деца која претрпе голготу, буду избрифингована. Но, могу да буду и другачија, то је сада Божија тајна. Знате како једно је комфорт, да ли има мекан душек или топле радијаторе, али унутрашњи садржај је упитан. Он је ту растрзан, а не постоји друга особа од Ивана која би га моделирала. Жељко није плод љубави, а код Ивана то мора да постоји - закључила је Венди.

Фото: АТА имагес

 

Ни Марија није јој остала дужна.

- Та певаљка, шаторско крештало је његова пријатељица још из Парова, субјективно подржава и пере свог пријатеља. Сви знају да је Жељко најсрећнији код нас, при том има разне активности поред вртића, радионица свет око нас, енглески, музичко и спортић... Тако да је људима досадно у животу па кењ*ју по емисијама чисто да би несто рекли, а при том да буде у корист свог пријатеља. Тако да мишљење Вендице се може окачити мачку о реп. Дете јој је порасло, па јој је сада досадно и како би се другачије вратила у медије него користећи причу Ивана и детета. Смехотека, веруј ми. Жељку је најбитнија наша љубав, нас петоро и активности прилагођене његовом узрасту како би дан искористио на најбољи начин, а не лапрдање свакаквих певаљки - била је изричита Марија.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".