Naime, Maja Marinković je govorila o svojim partnerima i ljubavnim odnosima, kad je pevačica osetila potrebu da je indirektno isproziva, nakon čega je došlo do brutalnog rata u programu uživo.

- Ognjene, najfrapantije je što se prema njima ponšaš kao da su normalni, ti si za posmatranje - komentarisala je Vendi.

Foto: Printskrin/Jutjub/AmiG Show

 

- Je l' to na moj račun? Postoje neke osobe koje imaju potrebu da te provuku, čisto malo da dođu u žižu javnosti. Ja se ne pecam na nisko budžetne fore, primitivno je jer smo ovde, nismo pod šatorom da odgovaram na nisko budžete provokacije. Moja inteligencija mi ne dozvoljava - odbrusila je Marinkovićeva.

Foto: Printskrin/Jutjub/AmiG Show

 

- Kad neko kaže da služi samo za k****, a pored njega stoji njegova devojka. Ona se ne povlači nego juri za tim muškarcem, to govori da ta osoba nema trunku dostojanstva - poručila je Vendi.

Međutim, njih dve su jedva uspele da se smire, a Ognjen je u jednom trenutku rekao da obustave svađu kako ne bi došlo do još većeg haosa. A mnogi su ironično prokomentarisali da je ovo bio "sudar titana" kada su u pitanju Maja i Vendi.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".