Glumac Goran Bogdan važi za jednog od omiljenih glumaca iz regiona - njegove role u serijama "Senke nad Balkanom" i "Močvara", ali i filmu "Otac", potresnoj priči nastaloj po istinitom događaju, opčinile su gledaoce, a njegov ljubavni život je do pre par godina bio tajna.

Foto: ATA images

 

 

Tada je otkriveno da je Goran u vezi sa srpskom glumicom Jovanom Stojiljković, s kojom se upoznao na snimanju "Senki", a mnogi ne znaju da je pre nje bio u vezi sa jednom pevačicom, sada vlasnicom PR agencije.

U pitanju je nekadašnja pevačica benda E.T. Lana Klingor Mihić.

 

 

Goran i Lana bili su u vezi oko šest meseci, a mediji su pisali da "njegovi roditelji nisu bili presretni njegovim izborom, jer je Lana bila samohrana majka".

- Tih šest meseci koliko smo bili u vezi bilo je prelepo razdoblje, ali život ide dalje, a nas dvoje smo se zbog brojnih obaveza retko viđali i uspevali da gradimo vezu - ispričala je Lana svojevremeno za Stori i dodala:

 

 

- Na kraju smo seli kao odrasli tridesetogodišnjaci i zaključili da je bolje da ostanemo prijatelji. Kako i ne bismo kada je Goran jedna vrlo normalna, stabilna i topla osoba koja je bila uz mene u važnim životnim situacijama.

Lana je od 2013. godine u braku sa Antom Mihićem, s kojim je dobila još dve ćerke.

BONUS VIDEO: