Obradović je dugo godina bio trener Šarunasu Jasikevičijusu i po svedočenju legende litvanske košarke, mnogo ga je naučio. Litvanac je dodao da svoje trenerske uspehe duguje upravo Žocu.

Svojevremeno su uživali zajedno uz zvuke harmonike kada je Željko Obradović naručio pesmu Hanke Paldum ''Crne kose'', ali je umesto stihova ''sve za ljubav, sve za jedan dan'' zatražio od harmonikaša da zapeva ''sve za ljubav, sve za Partizan.

Šarunas je u podkastu koji kruži društvenim mrežama prokomentarisao reakciju Željka Obradovića kada je od asistenta zatražio marker. Bogdana Karaičića je pogodio pun bes Žoca kada nije uspeo da na vreme izvuče marker već mu se isti zaglavio u sakou.

Litvanac se osvrnuo na ovaj događaj koji je verovatno bio urnebesan svima osim Karaičiću. Rekao je da se saoseća sa asistentom, kao i da ima poruku za Obradovića. Poručio mu je, kroz smeh, da se ne stresira i da je u pitanju samo marker. Na komentar voditelja da je u pitanju verovatno greška sa garderobom, Šarunas se nasmejao i rekao da je upravo to u pitanju.