Обрадовић је дуго година био тренер Шарунасу Јасикевичијусу и по сведочењу легенде литванске кошарке, много га је научио. Литванац је додао да своје тренерске успехе дугује управо Жоцу.

Својевремено су уживали заједно уз звуке хармонике када је Жељко Обрадовић наручио песму Ханке Палдум ''Црне косе'', али је уместо стихова ''све за љубав, све за један дан'' затражио од хармоникаша да запева ''све за љубав, све за Партизан.

Шарунас је у подкасту који кружи друштвеним мрежама прокоментарисао реакцију Жељка Обрадовића када је од асистента затражио маркер. Богдана Караичића је погодио пун бес Жоца када није успео да на време извуче маркер већ му се исти заглавио у сакоу.

Литванац се осврнуо на овај догађај који је вероватно био урнебесан свима осим Караичићу. Рекао је да се саосећа са асистентом, као и да има поруку за Обрадовића. Поручио му је, кроз смех, да се не стресира и да је у питању само маркер. На коментар водитеља да је у питању вероватно грешка са гардеробом, Шарунас се насмејао и рекао да је управо то у питању.