Iako se o njenom telu oduvek govorilo samo u superativu, čak je i ona u jednom trenutku, kao i svaka žena, bila nezadovoljna svojim izgledom.

Ona je tada odmah odlučila da svoju ishranu prilagodi jednoj dijeti, a sa svojim fanovima podelila je detaljan plan ishrane i otkrila kako se bori sa viškom kilograma.

Naime, uz pomoć saveta lekara i japanske "banana" dijete Milica je svoj izged uspela da dovede do savršenstva i smrša neverovatnih deset kilograma bez velike muke.

Foto: ATA images

 

 

- Prijatelji su mi pričali o tom načinu ishrane, pa sam se na internetu informisala i svima preporučujem. Naravno, uz konsultaciju sa lekarom. Bez toga ništa. Svako mora da pronađe ono što njegovom metabolizmu najviše odgovara - objasnila je Pavlovićeva i otkrila u čemu je trik ove dijete.

- U okviru "banana" dijete doručak je svakog dana isti i sastoji se od jedne ili dve banane – dodala je pevačica i objasnila šta se nalazi na njenom jelovniku.

- Kada je u pitanju ručak tu je na primer supa sa povrćem i kupus salata, spanać sa pirinčem i salata ili 50 grama testenine sa paradajz sosom i salata od sveže cvekle, dok za večeru uglavnom jedem pileći batak, 100g belog pilećeg mesa ili ćuretinu i to sve naravno uz salatu - ispričala je pevačica svojevremeno.

(Mondo)

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".