Иако се о њеном телу одувек говорило само у суперативу, чак је и она у једном тренутку, као и свака жена, била незадовољна својим изгледом.

Она је тада одмах одлучила да своју исхрану прилагоди једној дијети, а са својим фановима поделила је детаљан план исхране и открила како се бори са вишком килограма.

Наиме, уз помоћ савета лекара и јапанске "банана" дијете Милица је свој изгед успела да доведе до савршенства и смрша невероватних десет килограма без велике муке.

Фото: АТА имагес

 

 

- Пријатељи су ми причали о том начину исхране, па сам се на интернету информисала и свима препоручујем. Наравно, уз консултацију са лекаром. Без тога ништа. Свако мора да пронађе оно што његовом метаболизму највише одговара - објаснила је Павловићева и открила у чему је трик ове дијете.

- У оквиру "банана" дијете доручак је сваког дана исти и састоји се од једне или две банане – додала је певачица и објаснила шта се налази на њеном јеловнику.

- Када је у питању ручак ту је на пример супа са поврћем и купус салата, спанаћ са пиринчем и салата или 50 грама тестенине са парадајз сосом и салата од свеже цвекле, док за вечеру углавном једем пилећи батак, 100г белог пилећег меса или ћуретину и то све наравно уз салату - испричала је певачица својевремено.

(Мондо)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".