Jovana je svojevremeno započela javnu raspravu sa popularnim reperom Dragomirom Despićem Desingericom, koji u poslednje vreme privlači veliku pažnju javnosti, a sada je prokomentarisala i nastup Mileta Kitića koji je u jednom klubu oponašao reperov performans, tokom kojeg on udara obožavaoce patikom po glavi.

- Reći ću samo jednu rečenicu - kriza matorih godina. Nedopustivo je da se jedna takva zvezda tako ponaša. To ne smeju da budu uzori omladini, ko se drogira, ko se tako demonski ponaša. To su demoni. Ne bih želela da satanizam zavlada našom scenom - rekla je Jovana za "Svet".

Podsetimo, Jovana je istakla da ju je nasred ulice napala grupa, kako tvrdi, Desingericinih fanova, nakon čega se oglasila i rekla da razume zabranu gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića.

- Uvek ću kritikovati ono što nije moralno i što nije dobro pa makar se to nekom sto puta ne bude sviđalo. Rekla sam šta imam za takvo ponašanje, ne mogu to nazvati napadom i ne bojim se uličnih dobacivača - rekla Jeremićeva za "Blic".

- Ja znam šta je Draško želeo. I jednim delom ga apsolutno razumem. Ne može da bude normalno da neko udara patikom u glavu na nastupu ili mokrom čarapom i da svi ćute. LJudi, to nam truje naciju, pričamo realno! Pevači moraju da povedu računa. Dosta je bilo sa tim pozivanjem dece na drogu, blud, nemoral, razvrat. Mislim da je tome odzvonilo. Nenormalno je da nekoga gađaju mokrom čarapom na nastupu. To je čist satanizam, glorifikovanje zla kroz pesme... Moraju da povedu računa o svojim tekstovima. Glorifikovanje zla, satane, to je nedopustivo - istakla je Jovana u emisiji.

BONUS VIDEO: