Ovan
21. 3. - 20. 4.

Foto: Profimedia

 

Dobri aspekti Meseca sa ljubavnim planetama, Venerom u Lavu i Marsom u Vagi, najavljuju buru strasti, a sekstil sa Saturnom naglašava emotivne reakcije. Napeti aspekti Meseca donose vam trzavice na poslu, odlaganje planova i rasprave sa saradnicima.

Bik
21. 4. - 21. 5.

Foto: Profimedia

 

Mesec prelazi preko poslednje dekade Strelca, obrazujući izazovne aspekte sa planetama u vašem znaku, što nepovoljno utiče na finansijsku situaciju majskih Bikova. Očekuje vas strastveni susret sa nekim ko već dugo misli na vas.

Blizanci
22. 5. - 21. 6.

Foto: Profimedia

 

Pozicija ljubavnih planeta, Venere i Marsa, odgovara Blizancima druge dekade, koji na kraćem putu ili predavanju, mogu da upoznaju Strelca. Aspekti vašeg vladaoca Merkura, donose konflikte sa bračnim partnerom i članovima porodice.


Rak
22. 6. - 22. 7.

Foto: Profimedia

 

Vaš vladalac Mesec prelazi preko Strelca, donoseći rođenima u poslednjoj dekadi probleme sa dokumentacijom i postizanjem dogovora. Jedan Bik nastoji da vam se nađe pri ruci za sve što vam je potrebno. Savetuje se povećan oprez u saobraćaju.


Lav
22. 7. - 23. 8.

Foto: Profimedia

 

Odgovara vam tranzit Meseca preko poslednjih stepeni Strelca, kada je reč o ljubavnom životu i kreativnim potencijalima. Međutim, trebalo bi da povedete više računa o finansijama i da izbegavate rasprave sa saradnicima. Čuvajte se za voloanom.

Devica
24. 8. - 23. 9.

FOTO: Vikipedia

 

Vaš vladalac Merkur u kvadratu sa Mesecom koji prelazi preko četvrte astrološke kuće, donosi trzavice u domu, sa članovima porodice. Pregovori o poslovnom aranžmanu sa osobama koje žive u inostranstvu, neće ići onim tokom koji ste priželjkivali.


Vaga
24. 9. - 23. 10.

Foto: Profimedia

 

Mesec u trigonu sa vašim vladaocem Venerom, planetom ljubavi i novca, oktobarskim Vagama donosi uspeh na ispitima i u poslovima koji podrazumevaju češća putovanja. Kada saznate koja osoba vam radi iza leđa, lako ćete se izboriti sa njom.


Škorpija
24. 10. - 22. 11.

Foto: Profimedia

 

Dobre pozicije vladalaca vašeg znaka, Marsa i Plutona, u odnosu na Mesec, donose vam novac i mogućnost saradnje sa strancima. Ipak, budite oprezni ukoliko je neki vaš prijatelj uključen u pregovore o novom poslovnom aranžmanu. Nesanica.


Strelac
23. 11. - 21. 12.

FOTO: Vikipedia

 

Napeti aspekti Meseca sa vašim vladaocima, Jupiterom i Neptunom, planetama ekspanzije i zabluda, unose tenziju u porodične i odnose sa saradnicima. LJubavni život slobodnih Strelaca obećava susrete i poznanstva na kraćem putu.


Jarac
21. 12. - 21. 1.

Foto: Profimedia

 

Vaš vladalac Saturn u astrološkoj kući komunikacija obrazuje sekstil sa Mesecom, što nagoveštava mogućnost početka tajne romanse sa osobom koja stiže sa puta ili živi u drugom gradu ili zemlji. Poslovna situacija zahteva veći oprez sa finansijama.


Vodolija
21. 1. - 19. 2.

FOTO: Vikipedia

 

Mesec u astrološkoj kući neočekivanih situacija obrazuje napet aspekt sa vašim vladaocem Uranom u kući privatnosti, donoseći vam rasprave u domu. Na nekom druženju sa prijateljima, možete da upoznate temperamentnog Lava ili duhovitog Ovna.


Ribe
20. 2. - 20. 3.

FOTO: Vikipedia

 

 

Izazovni aspekti Meseca sa vašim vladaocima, Neptunom i Jupiterom, upozoravaju da obratite više pažnje na odnos sa saradnicima. Strastveni susret sa osobom koju poznajete preko poslovnih kontakata. Zauzete Ribe očekuje razgovor sa partnerom.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".