Ован
21. 3. - 20. 4.

Фото: Профимедиа

 

Добри аспекти Месеца са љубавним планетама, Венером у Лаву и Марсом у Ваги, најављују буру страсти, а секстил са Сатурном наглашава емотивне реакције. Напети аспекти Месеца доносе вам трзавице на послу, одлагање планова и расправе са сарадницима.

Бик
21. 4. - 21. 5.

Фото: Профимедиа

 

Месец прелази преко последње декаде Стрелца, образујући изазовне аспекте са планетама у вашем знаку, што неповољно утиче на финансијску ситуацију мајских Бикова. Очекује вас страствени сусрет са неким ко већ дуго мисли на вас.

Близанци
22. 5. - 21. 6.

Фото: Профимедиа

 

Позиција љубавних планета, Венере и Марса, одговара Близанцима друге декаде, који на краћем путу или предавању, могу да упознају Стрелца. Аспекти вашег владаоца Меркура, доносе конфликте са брачним партнером и члановима породице.


Рак
22. 6. - 22. 7.

Фото: Профимедиа

 

Ваш владалац Месец прелази преко Стрелца, доносећи рођенима у последњој декади проблеме са документацијом и постизањем договора. Један Бик настоји да вам се нађе при руци за све што вам је потребно. Саветује се повећан опрез у саобраћају.


Лав
22. 7. - 23. 8.

Фото: Профимедиа

 

Одговара вам транзит Месеца преко последњих степени Стрелца, када је реч о љубавном животу и креативним потенцијалима. Међутим, требало би да поведете више рачуна о финансијама и да избегавате расправе са сарадницима. Чувајте се за волоаном.

Девица
24. 8. - 23. 9.

ФОТО: Википедиа

 

Ваш владалац Меркур у квадрату са Месецом који прелази преко четврте астролошке куће, доноси трзавице у дому, са члановима породице. Преговори о пословном аранжману са особама које живе у иностранству, неће ићи оним током који сте прижељкивали.


Вага
24. 9. - 23. 10.

Фото: Профимедиа

 

Месец у тригону са вашим владаоцем Венером, планетом љубави и новца, октобарским Вагама доноси успех на испитима и у пословима који подразумевају чешћа путовања. Када сазнате која особа вам ради иза леђа, лако ћете се изборити са њом.


Шкорпија
24. 10. - 22. 11.

Фото: Профимедиа

 

Добре позиције владалаца вашег знака, Марса и Плутона, у односу на Месец, доносе вам новац и могућност сарадње са странцима. Ипак, будите опрезни уколико је неки ваш пријатељ укључен у преговоре о новом пословном аранжману. Несаница.


Стрелац
23. 11. - 21. 12.

ФОТО: Википедиа

 

Напети аспекти Месеца са вашим владаоцима, Јупитером и Нептуном, планетама експанзије и заблуда, уносе тензију у породичне и односе са сарадницима. Љубавни живот слободних Стрелаца обећава сусрете и познанства на краћем путу.


Јарац
21. 12. - 21. 1.

Фото: Профимедиа

 

Ваш владалац Сатурн у астролошкој кући комуникација образује секстил са Месецом, што наговештава могућност почетка тајне романсе са особом која стиже са пута или живи у другом граду или земљи. Пословна ситуација захтева већи опрез са финансијама.


Водолија
21. 1. - 19. 2.

ФОТО: Википедиа

 

Месец у астролошкој кући неочекиваних ситуација образује напет аспект са вашим владаоцем Ураном у кући приватности, доносећи вам расправе у дому. На неком дружењу са пријатељима, можете да упознате темпераментног Лава или духовитог Овна.


Рибе
20. 2. - 20. 3.

ФОТО: Википедиа

 

 

Изазовни аспекти Месеца са вашим владаоцима, Нептуном и Јупитером, упозоравају да обратите више пажње на однос са сарадницима. Страствени сусрет са особом коју познајете преко пословних контаката. Заузете Рибе очекује разговор са партнером.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".