I dok bi mnogi mogli pomisliti da je generalizacija da je svaki određeni znak predodređen za preljubu glupost, šta ako postoji istraživanje koje to potvrđuje? Veb stranica Ešli Medison, za venčane parove, ispitala je više od 21.400 svojih članova kako bi otkrila osobine povezane sa varanjem, a rezultati o horoskopskim znakovima prilično su iznenađujući, prenosi Miror.

Prema rezultatima, kada je u pitanju varanje, morate da se pazite na Jarca. Stranica, čiji je slogan 'Život je kratak – imaj aferu!', koja je takođe analizirala broj novih prijava u petogodišnjem razdoblju, takođe je zabeležila porast od 8,1% između decembra i januara. Jarci su rođeni između 22. decembra i 20. januara, pa se čini da svoje rođendane ili koriste kao inspiraciju za preljubu ili su uhvaćeni u prazničnom i novogodišnjem duhu.

Inbal Honigman, slavni vidovnjak i astrolog, rekao je: - Svaki znak zodijaka ima drugačiji razlog za zaljubljivanje i prevaru! Vodeni znakovi, poput Raka, Riba i Škorpiona, vrlo su romantični i vole da budu s nekim. Vatreni znakovi poput Ovna, Lava i Strelca vrlo su strastveni i potreban ime je s njima u krevetu. Vazdušni znakovi poput Vodolije, Vaga i Blizanaca intelektualni su i uživaju da imaju partnera za razgovor i odlazak u bioskop. Zemljani znakovi su praktični i misle da dvoje mogu da žive jednako jeftino kao jedan.

Foto: Profimedia

 

- Po istom principu, različiti znakovi varaju iz vrlo različitih razloga i na vrlo različite načine - dodaje. - Vazdušni znak može da ima celu vezu sa nekim koga nikad nije upoznao jer ga smatra intelektualno podsticajnim. Tehnički to možda nije varanje, ali oni su mentalno odani toj osobi. Vodeni znak može da bude uhvaćen u emocije i zamisli da se zaljubljuje u nekog novog, dok će mu zapravo hladno svetlo dana pokazati da je to bila samo iluzija. Zemljane znakove privlače snažne ličnosti pa bi prevarili s nekim lepšim ili bogatijim od partnera. Vatreni znakovi mogu prevariti ako je pravi trenutak.

Osvrćući se na studiju Ešli Medison, Inbal je dodao: - Jarci mogu da budu oni koji su dovoljno pošteni da priznaju prevaru, a opet dovoljno nepošteni da nastave s prevarom - ovo je vrlo specifična ocena iskrenosti i individualna je za Jarce. Ako ste u vezi sa Jarcem, znajte da su oni takmičarski raspoloženi, pa moraju imati najboljeg partnera.

- Najlepši, najinteligentniji, s najlepšom porodičnom pozadinom. Kako bi ih sprečili da zalutaju, stalno im dajte do znanja kako ste najbolji, inače će na kraju upoznati nekoga ko je bolji, a onda to može da postane rizično. U astrološkim krugovima, pa čak i izvan njih, Blizanci se obično smatraju najverovatnijim preljubnicima, jer su Blizanci dvojni znak i mogu da žive dva različita života i vole dva različita partnera i ne vide problem u tome. Škorpioni su vrlo strastveni pa se na sličan način smatraju onima koji brzo odlutaju, budući da kombinuju romantičan element vode s planetom Marsom, njihovim vladarom, koji je vrlo vatren.

BONUS VIDEO: