Nema tačnog ili pogrešnog odgovora kada su u pitanju optičke iluzije.

Bez obzira na to koliko dugo posmatrali ilustraciju, neko će imati drugačiji odgovor od vašeg, a osim toga, različiti odgovori otkrivaju različite osobine.

Šta prvo vidite u ovoj optičkoj iluziji otkriva jeste li jako osetljiva osoba ili moralno jaka, piše britanski San.

Foto: TikTok printskrin/mia.yilin

 

Tiktokerka koja je video objavila na svom profilu @mia.yilin, objasnila je da postoje dva načina gledanja crno-bijele slike. Započinjući video, rekla je gledaocima: - Ako ste prvo videli dim, onda vam je jako stalo šta drugi misle o vama i svoju reputaciju shvatate vrlo ozbiljno. Uvek želite da pokažete svoju najbolju stranu drugima i uživate ​​u komplimentima i pohvalama. Međutim, ako slučajno čujete nešto negativno o sebi, verovatno ćete dugo razmišljati o tome. Što se tiče veza, stalno se bojite da ćete izgubiti osobu do koje vam je stalo. Ovo je naročito istinito ako ste posebno bliski s tom osobom i razvili ste emocionalnu privrženost.

- Međutim, ako ste prvo videli fetus u dimu, to znači da imate "čvrst niz moralnih pravila" kojih se pridržavate kada imate posla s nezgodnim ljudima ili situacijama. Budući da ste vrlo pravedni i imate krajnji cilj, postoje određena iskušenja u koja nikada nećete popustiti, bez obzira na to koliko su primamljiva. Ništa vam nije važnije nego to da ste živi i zdravi - objasnila je.

Govoreći o tome šta najviše priželjkujete, rekla je da vam ne trebaju “ogromna bogatstva”. Umesto toga, tražite da se osećate stabilno, srećno i u miru sa samima sobom i ljudima koje volite. 

BONUS VIDEO: