Нема тачног или погрешног одговора када су у питању оптичке илузије.

Без обзира на то колико дуго посматрали илустрацију, неко ће имати другачији одговор од вашег, а осим тога, различити одговори откривају различите особине.

Шта прво видите у овој оптичкој илузији открива јесте ли јако осетљива особа или морално јака, пише британски Сан.

Фото: ТикТок принтскрин/mia.yilin

 

Тиктокерка која је видео објавила на свом профилу @mia.yilin, објаснила је да постоје два начина гледања црно-бијеле слике. Започињући видео, рекла је гледаоцима: - Ако сте прво видели дим, онда вам је јако стало шта други мисле о вама и своју репутацију схватате врло озбиљно. Увек желите да покажете своју најбољу страну другима и уживате ​​у комплиментима и похвалама. Међутим, ако случајно чујете нешто негативно о себи, вероватно ћете дуго размишљати о томе. Што се тиче веза, стално се бојите да ћете изгубити особу до које вам је стало. Ово је нарочито истинито ако сте посебно блиски с том особом и развили сте емоционалну приврженост.

- Међутим, ако сте прво видели фетус у диму, то значи да имате "чврст низ моралних правила" којих се придржавате када имате посла с незгодним људима или ситуацијама. Будући да сте врло праведни и имате крајњи циљ, постоје одређена искушења у која никада нећете попустити, без обзира на то колико су примамљива. Ништа вам није важније него то да сте живи и здрави - објаснила је.

Говорећи о томе шта највише прижељкујете, рекла је да вам не требају “огромна богатства”. Уместо тога, тражите да се осећате стабилно, срећно и у миру са самима собом и људима које волите. 

БОНУС ВИДЕО: