Pa da podsetimo, S. P. je uhapšen nakon dojave da se u sanitetu koji on vozi nalazi droga, novopazarska policija ga je presrela na magistralnom putu Raška-Novi Pazar gde su detaljnim pretresom pronašli drogu. Osumnjičeni je lišen slobode, a sanitet je odvezen u stanicu u Pazar.

Foto: MUP Novi Pazar

 

 

- Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru uhapsili su S. P. (48) iz Raške, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Policija je u mestu Batnjik, na putu Novi Pazar-Raška, u sanitetskom vozilu Doma zdravlja u Raški, kojim je upravljao S. P. pronašla tri kese sa oko 3,4 kilograma sasušene biljne materije za koju se sumnja da je marihuana - piše u saopštenju MUP.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Novom Pazaru, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužilaštvu.

Direktor Doma zdravlja Raška Milisav Galjak kako smo već objavili, ispričao je detaljno da je osumnjičeni kod njih došao u decembru 2020. i to preko projekta koji finansira opština Raška i na taj način pomaže Domu zdravlja.

Kako je naveo sa osumnjičenim nikada nisu imali problema, ali smatra da nadležni treba da kazne svakoga ko je počinio neko krivično delo bez obzira na kom mestu rade ili na kojoj su poziciji.

BONUS VIDEO

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".