Čuveni roker, Milić Vukašinović je nedavno hospitalizovan. Sve je počelo sa preblemima u nozi, venama, a onda mu je stanje pogoršano. Dobio je sepsu, pa mu je posle toga oslabilo srce i dobio je vodu u plućima.  Iz tog razloga, nepohodna je ugradnja stenta. Sada će operacija biti obavljena zahvaljujući Aci Pejoviću kome se Milić javno zahvalio putem društvenih mreža: 

Foto: ATA images

 

 

-Prvi put sam upoznao čoveka čiji kvalitet ličnosti, ljudski vrednosni sistem uključujući poštovanje svojih kolega iz muzičke branše, nadilazi lični muzički uspeh koji je ogroman, a to je pevač i umetnik, velika zvezda narodne muzike Aco Pejović, koga lično ne poznajem niti smo se ikada sreli, čuli se jednom telefonom da mu na Viber pošaljem dve pesme da čuje i to je sve i taj čovek je kad je krenulo sve ovo sa mojom bolešću, našao broj telefona od moje žene Suzane, nazvao je i rekao joj da ne brine ništa, da će on da pomogne na svaki mogući način, finansijski ili bilo drugi, da dođe do mog ozdravljenja i da ga Suzana slobodno zove u bilo koje doba za šta god treba u vezi mene i mog lečenja, što je Su i uradila i uskoro će mi biti ugrađena dva stenta u srčanim krvnim sudovima. Toliko o stvarnoj ljudskoj vrednosti i stvarnoj ljudskoj veličini sadržanim u velikom Aci Pejoviću - piše u rokerovoj objavi: 

 

 

- Dobio sam vodu u plućima. Nisam ranije imao problema sa srcem, ali valjda od teške operacije i te bakterije koja se pojavila, srce je oslabilo - rekao je Milić, kojeg još uvek nisu operisali.

BONUS VIDEO: