"Panceri" su potpuno pročitali igru srpskog tima i u jednom veoma dramatičnom meču postali su prvaci sveta. 

Nemačka je potpuno prelomila meč u trećoj četvrtini, ali "orlovi" su pred kraj meča stigli na samo dva poena zaostatka. Ipak, nije bilo snage za više. 

Nakon meča viđene su suze mnogih srpskih igrača koji su bili nezadovoljni porazom. 

Međutim, nakon prvog talasa razočarenja, momci su postali svesni koliki su uspeh napravili. O tome su govorili kapiten Bogdan Bogdanović i Aleksa Avramović. 

Posebno interesantan detalj dogodio se na konferenciji dok je na novinarska pitanja odgovarao Aleksa. Društvene mreže preplavili su snimci njegove reakcije na jedno pitanje. 

Naime, za reč se javio nemački novinar koji je na svom maternjem jeziku postavio pitanje 28-godišnjem Čačaninu. U tom trenutku, Aleksa se okrenuo ka Pešiću, kao da traži pomoć u ovoj situaciji. NJegova reakcija na ovo pitanje je bila toliko neobična da je postala viralna na internetu. 

Pogledajte kako je to izgledalo:

 

 

Podsetimo, upravo je Aleksa Avramović sa postignutih 21 poena bio najzapaženiji u redovima tima koji predvodi Svetislava Pešića. Pored Avramovića, raspoloženi su bili i kapiten Bogdan Bogdanović sa 17 koševa, kao i Filip Petrušev koji je dodao 10 poena.

Najistaknutiji u redovima Nemačke bio je Denis Šruder koji je postigao 28 poena, a pratio ga je Franc Vagner sa 19 ubačenih koševa.

BONUS VIDEO:

ORLOVI UŠLI U AVION: Reprezentativci spremni za povratak u Beograd

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".