Pop zvezda Jelena Karleuša prisustvovala je reviji u Amsterdamu, te je odgovarala na novinarska pitanja.

S obzirom na to da je na reviju došla u brutalnom izdanju i kreaciji koja je maksimalno naglasila njen zategnuti stomak, neizostavno je bilo da na samom startu konstatujemo da je svoje telo sredila do perfekcije.

S tim u vezi, našalili smo se sa pitanjem da li sada ponovo, kao što peva i u jednom od svojih hitova, ima "60 kila slatkog sna...".

 

- Ja sam daleko od 60 kila. Verovala ili ne, imam preko 70! (smeh) Ali, ja sam jako visoka žena. Nekada davno sam imala i manje od 60, ali sa godinama je to drugačije. Naravno, bitno je kako to izgleda na nekome. Ja moje kilograme dobro nosim. Smatram da i pre, kad sam imala više kilograma, da sam ja to znala da upakujem kako treba. A trbušnjaci, oni su od igranja i od pevanja, pošto je pevati i igrati jako teško - priznala je Jelena.

 

Sa Jelenom smo se pre Amsterdama družili u Beogradu, na večeri povodom promocije novih albuma "Alpha" i "Omega". Tada je najavila veliki beogradski spektakl za 8.- septembar, ali je isti pomeren za 18. septembar u Beogradu na vodi.

- U međuvremenu smo dobili ne jedan, nego dva albuma, sa svim hitovima. To se ne dešava tako često, ali evo, desilo se. Bukvalno su albumi eksplodirali, baš onako kako sam i priželjkivala, pa i više od toga, moram da kažem. Sve pesme su postale veliki hitovi, za nedelju i dve dana, a sad idemo dalje. Veliki, veliki special event, koncert, ali nećemo naplaćivati karte. Beograd na vodi, 18. septembar! Nažalost, prostor će biti ograničen, moći će da stane pet ili šest hiljada ljudi. To je malo za nas, ali ko dođe stvarno će prisustvovati baš velikom spektaklu. Ići ćemo uživo na televiziji sa nacionalnom frekvencijom, videćem još koja će to biti. Na sceni će tada prvi put biti izvedene sve pesme, kako smo zamislili da izgledaju, da ih ja otpevam i odigram - rekla je Jelena.

- Pokazaćemo kako je parirati svetskoj sceni, svetskoj produkciji - ponosno je istakla pop zvezda.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".