Darko je napravio svadbu sa svojom izabranicom Katarinom Lazić. Oni su pozvali 500 zvanica, ali mnogima je zapalo za oko da ceremoniji nisu prisustvovali njegov sin Aleksej i bivša verenica Marina. 

Pevač se našao u skandalu zato je odmah nakon svadbe priveden u policiju. Prema njegovim rečima, neko je ispred hotela turirao auto i da je prijava otišla na njegovo ime jer su u pitanju njegovi gosti koji su ostali da spavaju u hotelu u kom je organizovana svadba.

- Nisu me uhapsili, ja sam sam otišao da vidim o čemu se radi.

 

Na pitanje da li se dugo zadržao, rekao je da nije: 

- Ne, ne, bio sam bukvalno kratko tamo, dok se nije razjasnilo šta se desilo i to je to. Znači, ja sam lepo izašao napolje i to je to.

Ponovo je usledilo pitanje zbog čega nije pozvao Marinu: m

- Ponuđen ko počašćen, druže.- rekao je i dodao da je poslao pozivnicu: 

- Ja nikakav problem nemam, ja sam rekao: "Ti ako hoćeš slobodno dođi", ona je rekla: "Ne pada mi na pamet", ja sam je opet opravdao na neki način, kad su pitali novinari zašto nije Aleksej tu. Na dan pred svadbu, kada sam rekao da ću da obučem odelo, ona je rekla zašto odelo, pa kao za svadbu, a kao pa ne može ne dam dete i to je to. Boli me uvo za tvoju svadbu. Dobro, reko ti budi budala nemoj biti gospođa. Ana je ispala jedna velika gospođetina. Posle svega pokazala je koliko je velika, iskreno moram to da pohvalim, i eto tako. Bukvalno je mogla da dođe lepo bez ikakavog problema, brate imamo dete, čak se ona i Kaća lepo slažu i lepo komuniciraju, sad odjednom ti napraviš za*ebanciju, to dete je trebalo da bude tu i to je to. Znaš kako ja nisam hteo da pravim za*ebanciju i kažem sve će doći na svoje i kao što je došlo i sa Anom, proći će malo godina i sve će biti ok.

(Skandal)

BONUS VIDEO: