Par je već obavio tajno venčanje kom su prisustvovali samo najbliži. Sada se spremaju da naprave luksuznu svadbu samo za 50 ljudi. 

Anastasijina želja je da se na svadbi u Španiji služi i srpska tradicionalna hrana da bi i Španci uživali u našim jelima. 

Među zvanicama će se naći, porodica Ražnatović u koju se ubrajaju Tasina majka Ceca, tetka Lidija sa porodicom, zatim Veljko i Bogdana i Anastasijinih sedam-osam prijatelja, među kojima će biti i kuma. Gudelj zove svoju porodicu i saigrače iz kluba.

- Anastasija za svoje goste iz Beograda organizuje avon i oni će svi dobiti avio karte i nekoliko dana smeštaja u hotelu u kome će biti svadbeno veselje i organizovano. Naravno, u to nisu uračunati Ražnatovići koji finansijski mogu sve to da podnesu, već njeni prijatelj koji nemaju novca za toliki trošak - priča izvor za Skandal.

Na tom venčanju će Anastasija zvanično uzeti prezime Gudelj: 

- Neće biti klasična venčanica već haljina koja će podsećati na venčanica, Anastasija razmišlja čak i o tome da svoju haljinu koju će nositi taj dan za nju specijalno dizajnira neki poznati svetski dizajner. Dok Nemanja igra fudbal, ona bira i njemu odelo za svadbenu ceremoniju. Mladenci će se nekoliko puta i presvući tokom svadbenog veselja, a Anastasija će na raspolaganju imati čaki tri haljine.

BONUS VIDEO: