Дарко је направио свадбу са својом изабраницом Катарином Лазић. Они су позвали 500 званица, али многима је запало за око да церемонији нису присуствовали његов син Алексеј и бивша вереница Марина. 

Певач се нашао у скандалу зато је одмах након свадбе приведен у полицију. Према његовим речима, неко је испред хотела турирао ауто и да је пријава отишла на његово име јер су у питању његови гости који су остали да спавају у хотелу у ком је организована свадба.

- Нису ме ухапсили, ја сам сам отишао да видим о чему се ради.

 

На питање да ли се дуго задржао, рекао је да није: 

- Не, не, био сам буквално кратко тамо, док се није разјаснило шта се десило и то је то. Значи, ја сам лепо изашао напоље и то је то.

Поново је уследило питање због чега није позвао Марину: м

- Понуђен ко почашћен, друже.- рекао је и додао да је послао позивницу: 

- Ја никакав проблем немам, ја сам рекао: "Ти ако хоћеш слободно дођи", она је рекла: "Не пада ми на памет", ја сам је опет оправдао на неки начин, кад су питали новинари зашто није Алексеј ту. На дан пред свадбу, када сам рекао да ћу да обучем одело, она је рекла зашто одело, па као за свадбу, а као па не може не дам дете и то је то. Боли ме уво за твоју свадбу. Добро, реко ти буди будала немој бити госпођа. Ана је испала једна велика госпођетина. После свега показала је колико је велика, искрено морам то да похвалим, и ето тако. Буквално је могла да дође лепо без икакавог проблема, брате имамо дете, чак се она и Каћа лепо слажу и лепо комуницирају, сад одједном ти направиш за*ебанцију, то дете је требало да буде ту и то је то. Знаш како ја нисам хтео да правим за*ебанцију и кажем све ће доћи на своје и као што је дошло и са Аном, проћи ће мало година и све ће бити ок.

(Скандал)

БОНУС ВИДЕО: