Da se voće i povrće pre jela moraju oprati svi dobro znamo! Većina nas ih samo pusti ispod slavine ili ih ispere pomoću cediljke, ali pokazalo se da je potrebna bolja tehnika kada je u pitanju pranje brokolija.

Sidni je objavio video na platformi koju redovno koristi za deljenje životnih trikova.

- Evo nešto što nisam znao do svojih 30-ih. Brokoli treba isprati s dna - poručio je u svom videu, koji je do sada pregledan više od 1,3 miliona puta, i u kojem se može videti kako Sidni otvara slavinu iznad brokolija, a voda se odbija od vrha i teče niz rubove.

Sidni zatim okreće brokoli naopačke i vraća ga pod mlaz, a zatim se može videti kako voda putuje kroz zeleno povrće umesto da se odbija od vrha. To olakšava da voda uđe u celu biljku kako bi se osiguralo da se ništa ne skriva između grana. I mnogi korisnici u odeljku za komentare bili su zadivljeni jednostavnom, ali delotvornom promenom rutine pranja brokolija.

"Zapravo to nisam znao, uvek sam je sekao i potapao", komentarisao je jedan korisnik, dok je jedna korisnica dodala: "Pa, upravo sam to saznala, a ja sam u svojim 40-ima…"

Međutim, drugi su rekli da nisu ni znali da treba da peru brokoli.

BONUS VIDEO: