Да се воће и поврће пре јела морају опрати сви добро знамо! Већина нас их само пусти испод славине или их испере помоћу цедиљке, али показало се да је потребна боља техника када је у питању прање броколија.

Сидни је објавио видео на платформи коју редовно користи за дељење животних трикова.

- Ево нешто што нисам знао до својих 30-их. Броколи треба испрати с дна - поручио је у свом видеу, који је до сада прегледан више од 1,3 милиона пута, и у којем се може видети како Сидни отвара славину изнад броколија, а вода се одбија од врха и тече низ рубове.

Сидни затим окреће броколи наопачке и враћа га под млаз, а затим се може видети како вода путује кроз зелено поврће уместо да се одбија од врха. То олакшава да вода уђе у целу биљку како би се осигурало да се ништа не скрива између грана. И многи корисници у одељку за коментаре били су задивљени једноставном, али делотворном променом рутине прања броколија.

"Заправо то нисам знао, увек сам је секао и потапао", коментарисао је један корисник, док је једна корисница додала: "Па, управо сам то сазнала, а ја сам у својим 40-има…"

Међутим, други су рекли да нису ни знали да треба да перу броколи.

БОНУС ВИДЕО: