Naime, kako saznajemo nakon što je pročitao u medijima šta je Dušan izjavio za Tanju i njega, Draško je odmah pozvao Savićevu i rekao joj da se ne brine i ne opterećuje, tvrdi izvor za "Blic".

- Draško je odmah nazvao Tanju. Video je da je ona uznemirena zbog Dušanovih reči. Rekao joj je da se opusti, da ne treba da se nervira i da njega ne pogađaju Dušanove reči. To joj je mnogo značilo, jer nije znala šta može da očekuje od Draška, nije htela njega da uvlači u problem sa mužem - izjavio je izvor blizak pevačici.

Foto: Jutjub printskrin/ AmiG Show

 

- Tanja je oduševljena Stanivukovićem. Ogromna joj je podrška u svemu, a sada je tek videla da je on idealan muškarac za nju, koji čvrsto stoji uz svoju ženu i kad je najteže - završava izvor.

Čini se da je na Tanju uticala ova podrška, te je tako na Instagramu, objavila poruku, baš u tom stilu.

- Život je već dovoljno kratak, da bi ga dodatno skraćivali luksuzom zvanim nervoza zbog svega i svih. Živite, radujte se, smejte se, volite - piše u pevačicinoj objavi.

Podsetimo, Tanja je nedavano izjavila da je srećno zaljubljena i da joj je "srce u Banjaluci". Posle saznanja da su Tanja i Draško u emotivnoj vezi, Dušan se obratio, izjavom za medije, Stanivukoviću i zapretio mu.

- Pitajte Stanivukovića sledeće: Kad ljubi moju ženu, da li njene usne imaju sladak ili gorak ukus? Svaki put kada smo nas dvoje vodili ljubav, ja sam joj s****** u usta. Sada taj čovek može samo da pojede moje ostatke. Ovo je moje prvo i jedino upozorenje za njega. Tanja je još uvek zakonski moja žena. Ne bih želeo da mu se nešto slučajno dogodi - rekao je Dušan za "Kurir".

 

(Blic, Kurir)

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".