Aleksandra je otkrila da je mnogo suza prolila zbog bivšeg dečka, ali ni u emisiji nije mogla da suzbije svoje emocije. 

- Rekla sam da se više neću vraćati bivšim partnerima. Ja sam se stalno vraćala muškarcu koji mi je obećavao da će se promeniti i da će nešto uraditi, ali ništa. Bila sam mnogo meka, naivna, davala sam mu šansu da se vrati, ali sveje bilo isto. To je trajalo četiri godine, ali naučila sam dosta iz toga, sazrela sam i naučila sam da se više ne vraćam praznim pričama. Samo delima - priča pevačica, pa dodaje:

Foto: Jutjub printskrin

 

- Ja nisam ni za autobusom trčala, a kamoli za muškarcem, ali jednostavno, toliko sam volela i uvek mi je bilo simpatično kako se on na taj način borio za mene, ali to su samo bile reči, a ne dela. Sad sam presekla, slobodna sam, srećna i konačno sam srećna sama sa sobom, i mogu da kažem da sam spremna za novu ljubav, izlečila sam se od cele te priče - kaže Aleksandra.

Pevačica je otkrila da nekada noćima nije mogla da spava zbog bivše ljubavi.

Foto: Jutjub printskrin

 

- Svi misle da je to glatko, lepo, ali ništa to nije prošlo bez suza. Mnogo puta sam bila u suzama, nisam mogla da spavam noćima. Danas sam previše emotivna, da promenimo temu - kaže Aleksandra, pa otkriva da li je i njen partner plakao.

- Da li je on plakao? Ponekad, da. Prvi put u životu sam se rasplakala u emisiji - priča Mladenovićeva u emisiji "Magazin In".

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".