Bivša verenica Darka Lazića, Marina Gagić, oglasila se nakon navoda da nije pustila sina Alekseja na očevo venčanje i da je ucenila bivšeg muža da joj plati letovanje, kako bi promenila mišljenje.

Marina ističe da je izgovoreno mnogo laži o njoj proteklih dana, a zatim je otkrila kako se Lazić zaista ponaša kao otac.

Foto:Printscreen/Instagram/marinagagić

 

- Toliko sam se u dva dana gluposti načitala i cirkusa nagledala, da mi je stvarno smešno. Mislila sam da prećutim sve, ali pošto se laži nižu, red je da ih zaustavimo nekim teškim istinama. Naš sin nije prisustvovao venčanju iz dva razloga, ponoviću, prvi je taj što ga je zvao na svadbu dan ranije i to da pita koji broj garderobe nosi. Koliko je posvećen otac dovoljno govori to da čovek ne zna koju veličinu mu dete nosi. Drugo, sve i da smo bili u Pećincima, ne bih dozvolila da ga vodi na svadbu iz razloga što sam ga neposredno pred svadbu zvala da vodimo dete kod lekara, a on se nije pojavio, iako je obećao. Dobila sam neke smešne izgovore tipa "uspavao sam se" - rekla nam je Marina, a zatim se osvrnula na odnos sa Darkovom novom ženom, Katarinom.

Foto:Printscreen/Instagram/marinagagić

 

- Tako da vas molim da me ne zamlaćujete nekim smešnim pitanjima o letovanju jer ga ove godine nismo ni videli. A zašto?! Odgovor je "samohrana majka" i samo one će razumeti taj odgovor. Jedina istina u svemu je to da nam je prošle godine platio letovanje, a prošle godine je bio slobodan momak. NJemu sreća i letovanje deteta umnogome zavisi od emotivnog statusa - ispričala je besna Marina Gagić.

Podsetimo, Darko Lazić je pred medijima na svojoj svadbi pomenuo sina Alekseja, pa je kratko rekao:

- Sin mi neće doći na svadbu iz opravdanih razloga, ali sve će to doći na svoje mesto - istakao je pevač, koji nije produbljivao ovu temu.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".